HELLGATĚ

HELLGATE - jednodenní/víkendová dobrodružná akce v rámci projektu DOBRODRŮŽO.
Jedná se o "outdoor" akci pro rodiče s dětmi, kdy je hlavním tématem SPOLEČNÉ SDÍLENÍ NETRADIČNÍCH DOBRODRUŽNĚ/SPORTOVNÍCH DISCIPLÍN jako např. skákání v pytli, lanová dráha, airsoftová střelnice, lukostřelba, společný fotbalový zápas...ale také výtvarná dílna. Nic však nehrotíme, chceme si užívat, lážo plážo :-)
Celý den je zakončený táborákem s opékáním všemožných dobrůtek nebo retro diskotékou spojenou s maškarním rejem + vyhlášením výsledků a předání diplomů i zajímavých cen :-)
Pozor - rodiče se nemusí nutně zapojovat do akcí s dětmi, o jejich ratolesti je během dne postaráno. Mohou si tak užít příjemného volna a klidu s vědomím, že mají děti nejen blízko, ale večer budou trávit společně :-)
Velkou výhodou je velká společná jídelna a kulturní místnost - a jako bonus navíc: na požádání vaří kuchyň BEZLEPKOVĚ :-)